sâmbătă, 26 februarie 2011

Congresul UDMR sau tarani adunati in curtea grofului

Astazi a avut loc congresul UDMR castigat de fostul candidat la presedintie Kelemen Hunor. Nimic extraordinar si nimic important pana acum. Congresul unui partid care, oricat ar incerca nu poate trece de 7%, nu este un eveniment major. Si totusi…
Astazi fundul Maghiar a fost pupat bilingv de alianta USL dar si de alianta PDL si UNPR sub supravegherea unui alt pupat PC. De ce, este evident. Cele doua aliante sunt aproximativ egale si diferenta ar putea fi facuta de partidele mici. In loc sa incercam “prin noi insine" sustinem adversarul adversarului principal. Gandire nesanatoasa in doua aliante bonlavicioase.
Vazand imaginile la stiri, cu presedintii celor mai importante partide romanesti stand ca pe ace, m-am gandit ca pare a fi inversul rascoalei lui Horia, Closca si Crisan. Ei luptau pentru libertate in timp ce Boc, Ponta si Antonescu se luptau pentru supunere si pupaturi.
Oare ce le va cere groful sa-I unga sefi?! Ramane de vazut. In ochii electoratului este insa cam josnica aceasta imagine!